mobila la comanda
Servicii de calitate

Pachet complet de servicii gratuite

La Mobilapegustultau.ro, incercam (si ne iese) sa contribuim la confortul, functionalitatea si ergonomia pe care le poate oferi o mobila personalizata caminului, biroului sau businessului tau.

Iti proiectam si executam orice tip de mobila la comanda pe care o optimizam tehnic si functional astfel incat, la final, sa fiti mandri de propriile conceptii, dar si incantati de confortul obtinut.

Pe langa realizarea propriu-zisa a mobilierului, iti oferim si un pachet complet de servicii conexe gratuite pentru Bucuresti:

  • masuratori
  • transport
  • montaj
  • consultanta

Convinge-te de calitatea lor!

Ne pasa de ceea ce facem, dar mai ales cum facem lucrurile.

Mobila la comanda - servicii gratuite

Livram calitate prin rezultate. De fiecare data.

Mobila la comanda - Echipa Mobilapegustultau.ro - Servicii

Suntem convinsi ca iti doresti servicii de calitate pentru mobila ta, prin urmare, convinge-te de ele indiferent daca vrei sa-ti mobilezi bucataria, dormitorul, livingul, camera copiilor, dressingul, holul sau oricare alt spatiu.

Solicita acum o cotatie de pret mobila la comanda pentru casa, apartamentul sau biroul tau.

Punem pret pe lucrurile bine-facute si la timp.

Masuratori

Daca pretul comunicat se incadreaza in bugetul alocat, iti facem o vizita (obligatorie) ca sa vedem si masuram spatiul, astfel incat, sa ne asiguram ca fiecare milimetru este la locul lui.

Masuratorile vor fi facute de un specialist din echipa Mobilapegustultau.ro care, va masurata si nota cu mare atentie absolut toate detaliile gasite la fata locului: grinzi, nise, tevi, colturi, prize, plinte etc. Cu aceasta ocazie se vor clarifica eventualele neconcordante cu proiectul/schita.

In felul acesta, mobila se va plia perfect pe spatiul disponibil.

Transport

Transportul mobilierului se face cu masini proprii si te asiguram ca toate piesele vor ajunge in conditii impecabile - fiecare piesa este infoliata separat, astfel incat sa nu existe niciun risc de deteriorare sau distrugere.

Livrare si montaj

Montajul va fi efectuat de o echipa specializata, cu maximum de atentie la manevrarea si asezarea pe pozitii a mobilierului. Te asiguram ca experienta este cat se poate de placuta si deloc complicata.

Livrarea si montajul mobilierului se vor face in aceeasi zi, iar ziua/data o vom stabili de comun acord.

Consultanta

Iti asiguram consultanta necesara inca din faza incipienta a proiectului, atat in legatura cu dimensiunile si compartimentarile, cat si in legatura cu alegerea materialelor, culorilor, accesoriilor si feroneriei etc.

Asa facem noi. Si o facem bine.

Ne asiguram ca fiecare detaliu sau amanunt a fost bine inteles de ambele parti si astfel, proiectul final sa fie exact ce sau cum ti-ai dorit.

In final, sfaturile noastre si ideea ta se vor materializa intr-o mobila de bucatarie, dormitor, living, hol, camera copii sau intr-un dulap tip dressing pentru haine asa cum ti le-ai dorit. Chiar peste asteptari.

Daca vrei mobila realizata la comanda, cu servicii de calitate incluse pentru casa ta din Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, asteptam solicitarea ta.

Trimite acum un proiect personalizat

Contacteaza-ne pentru o mobila la comanda de calitate si servicii pe masura
Contact cerere mobila la comanda