mobila la comanda
Despre Mobilapegustultau.ro si...mobilierul la comanda

Despre noi

Salutare! Ca sa rezumam in cateva cuvinte-cheie, suntem Mobilapegustultau.ro - o echipa de tineri prietenosi, proactivi, ambitiosi, talentati, pasionati si specializati in mobila la comanda. Pur si simplu.

Ne definesc profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea cu care tratam fiecare proiect incredintat inca din faza de "draft". Asa este la noi.

Peste 15 ani de profesionalism

Ne-am croit drum in lumea mobilierului la comanda cu mult timp in urma (peste 15 ani) si in toata aceasta perioada ne-am perfectionat continuu. Asa vedem noi lucrurile.

Ne pasa de ceea ce facem, dar mai ales cum facem lucrurile si ne straduim sa fim cei mai buni. Te asiguram ca proiectul tau va fi pe maini bune.

Mobila la comanda - Echipa Mobilapegustultau.ro

Despre Mobilapegustultau.ro | Fabrica de mobila la comanda Bucuresti

Fabrica de mobila la comanda Bucuresti - experienta, incredere si succes dovedit

Experienta noastra ca fabrica de mobila la comanda in Bucuresti este una de succes si intelegem ca satisfactia clientilor incepe si se bazeaza pe incredere. Ne pretuim clientii si oferim produse si servicii de calitate.

In cei peste 15 ani de activitate, am livrat clientilor nostri CALITATE, RESPECT si implicit INCREDERE.

Concepem, proiectam si executam la comanda orice tip de mobila pentru orice spatiu din casa sau apartamentul tau: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila tineret, mobila copii, dressing, dulap cu usi glisante, mobila de hol, dulap cu usi batante, mobila de baie...sau orice altceva.

Prin experienta acumulata de-a lungul celor peste 15 ani in productia de mobila pe comanda, incercam sa mentinem stacheta calitatii la un nivel cat mai ridicat. Calitatea proiectelor realizate - data atat de finisajele ireprosabile cat si de materialele si accesoriile folosite - ne recomanda in acest sens.

Relatia cu clientii

Ne bazam pe o abordare individuala, umana si pe o colaborare stransa cu clientii nostri pe tot parcursul intregului proiect.

Asa facem de fiecare data si experienta ne-a demonstrat ca facem bine ceea ce facem.

Propunem cele mai bune solutii, oferim sfaturi, impartasim observatiile noastre si in acest fel, impreuna cu voi, cream interioare mobilate armonios, personalizate 100% si care sa va incante de fiecare data.

Mobila pe gustul tau!

Livram calitate prin rezultate

Inarmati cu echipamente si software de ultima generatie si o experienta vasta, suntem pregatiti de fiecare data sa livram rezultatele tintite si asteptate de clienti - o mobila executata perfect, cu materiale, accesorii si finisaje de calitate, plus servicii de masuratori, transport si montaj profesionale.

Livram calitate prin rezultate. De fiecare data.

La Mobilapegustultau.ro, acordam prioritate principiilor calitatii si valorii, principii pe care le-am respectat si care ne-au ghidat inca de la inceput. Si vom continua la fel de focusati.

Mobila la comanda - experienta 15 ani - Despre noi

La ce sa te astepti de la noi?

Pai, ar fi printre altele: profesionalism, calitatea executiei si finisajelor, preturi corecte, punctualitate, onestitate, o comunicare clara si sincera, solutii si sugestii creative, flexibilitate, respectarea cu strictete a termenelor de livrare (de multe ori facem livrarea in avans). Seriozitatea este implicita!

RAMANE DOAR SA TE CONVINGI!

Mobila la comanda - Echipa Mobilapegustultau.ro - Despre noi

Indiferent daca iti doresti mobila realizata la comanda pentru toata locuinta ta din Bucuresti sau la inceput doar pentru o anumita camera si indiferent din ce zona, cartier sau sector esti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6), asteptam solicitarea ta.

Trimite-ne un proiect de mobila pentru casa sau apartament

Ia legatura cu noi pentru o comanda
Contact cerere mobila la comanda