MOBILA BUCATARIE LA COMANDA BUCURESTI

Producator mobilier bucatarie la comanda la preturi accesibile

Venim cu idei creative si solutii complete pentru a realiza orice tip de mobila bucatarie la comanda in Bucuresti la standarde inalte si preturi de producator. Bucatariile realizate la comanda, trebuie sa fie proiectate si accesorizate astfel incat sa ofere maximum de operativitate si ergonomie. Mobila de bucatarie este de preferat sa se asorteze coloristic cu faianta si gresia sau parchetul, iar accesoriile inglobate in mobilier sa fie de buna calitate si sa reziste ritmului intens de folosire.

Plecand de la faptul ca ne petrecem din ce in ce mai putin timp in bucatarie, este evident ca fiecare model de mobilier bucatarie - inca din faza de proiectare - trebuie conceput in asa fel incat sa "raspunda" rapid cerintelor, indiferent ca este vorba de savurat cafeaua de dimineata, de gatit sau servit masa cu familia. Cu alte cuvinte, mobilierul nu trebuie sa fie voluminos, dar in acelasi timp sa fie incapator ca sa nu-ti dea senzatia ca te sufoca.

Daca te-ai decis sa-ti personalizezi bucataria printr-un proiect de mobilier bucatarie la comanda si esti din Bucuresti, te asteptam sa-ti materializam ideea! La Mobilapegustultau.ro te putem ajuta cu ideile si experianta dobandite sa-ti transformi proiectul in realitate si astfel sa te bucuri de o mobila de bucatarie ergonomica, fiabila si bine accesorizata!

Mobila bucatarieMobila bucatarie MBC001
RON10.00
Mobilier bucatarie MBC002Mobilier bucatarie MBC002
Mobila bucatarie MBC003

Mobila bucatarie MBC004
Mobilier bucatarie MBC005Mobilier bucatarie MBC005
Mobila bucatarie MBC006

Mobila bucatarie MBC007
Mobilier bucatarie MBC008Mobilier bucatarie MBC008
Mobila bucatarie MBC009

Mobila bucatarie MBC010
Mobilier bucatarie MBC011Mobilier bucatarie MBC011
Mobila bucatarie MBC012

Bucatarii la comanda Bucuresti - Mobilapegustultau.ro

Accesoriile pe care le folosim la toate tipurile de mobilier bucatarie sunt: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare si balamale Blum, manere din aluminiu, contrascurgere apa din aluminiu, picurator vase din aluminiu cu tavita din plastic detasabila. Corpurile de jos din bucatarii au picioarele reglabile ascunse, sertarele sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Toate tipurile de mobilier bucatarie la comanda sunt realizate din PAL melaminat grosime 18 mm la care aplicam numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, PAL cu postforming sau MDF frezat si infoliat, PFL melaminat grosime 4 mm, blaturi termorezistente, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.
In cazul mobilierului de bucatarie, sistemele de amortizare la inchidere sunt foarte utile dar in acelasi timp si necesare, bucatariile fiind zonele cele mai frecventate ale locuintei.

0728.072.401
0722.147.696
comenzi@mobilapegustultau.ro

Siteuri partenere

Fier Forjat