Mobila bucatarie la comanda

Mobila bucatarie la comanda in Bucuresti la preturi de producator

Venim cu idei creative si solutii complete de conceptie, proiectare si executie mobila bucatarie la comanda in Bucuresti la standarde inalte si pret de producator. Bucatariile la comanda, trebuie sa fie proiectate si accesorizate astfel incat sa ofere maximum de operativitate si ergonomie. Mobila de bucatarie este de preferat sa se asorteze coloristic cu faianta si gresia sau parchetul, iar accesoriile inglobate in mobilier sa fie de buna calitate si sa reziste ritmului intens de folosire.

Plecand de la faptul ca ne petrecem din ce in ce mai putin timp in bucatarie, este evident ca fiecare model de mobila bucatarie - inca din faza de proiectare - trebuie conceput in asa fel incat sa "raspunda" rapid cerintelor, indiferent ca este vorba de savurat cafeaua de dimineata, de gatit sau servit masa cu familia. Cu alte cuvinte, mobila pentru bucatarie nu trebuie sa fie voluminoasa, dar in acelasi timp sa fie incapatoare ca sa nu-ti dea senzatia ca te sufoca. Ca toate acestea sa se regasesca in bucataria ta, alege o mobila la comanda de la Mobilapegustultau.ro pentru bucatarie!

Mobila bucatarie la comanda - pret de producator, utilitate si organizare maxima, fiabilitate si rezistenta in timp

Daca te-ai decis sa-ti personalizezi bucataria printr-un proiect de mobila bucatarie la comanda si esti din Bucuresti, te asteptam sa-ti materializam ideea! La Mobilapegustultau.ro te putem ajuta cu ideile si experienta dobandite sa-ti transformi proiectul in realitate si astfel sa te bucuri de o mobila de bucatarie ergonomica, fiabila si bine accesorizata. In concluzie, vei beneficia de un cumul de avantaje - ai o bucatarie la comanda, pret accesibil si calitate superioara!

Bucatarii la comanda Bucuresti - Mobilapegustultau.ro

Accesoriile pe care le folosim la orice tip de mobila bucatarie la comanda sunt: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare si balamale Blum, manere din aluminiu, contrascurgere apa din aluminiu, picurator vase din aluminiu cu tavita din plastic detasabila. Bucatariile la comanda au corpurile de jos cu picioare reglabile ascunse, sertarele sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Mobila de bucatarie la comanda - materiale si accesorii de top

Mobila de bucatarie la comanda este realizata din PAL melaminat grosime 18 mm la care aplicam numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, PAL cu MDF frezat si infoliat, PFL melaminat grosime 4 mm, blaturi termorezistente, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.
In cazul mobilierului de bucatarie, sistemele de amortizare la inchidere sunt foarte utile dar in acelasi timp si necesare, bucatariile fiind zonele cele mai frecventate ale locuintei.

0728.072.401
0722.147.696
comenzi@mobilapegustultau.ro

Siteuri partenere

Fier Forjat