mobila la comanda
Afla cat costa mobila ta

Cotatie pret

Fiind primul pas in demararea unei posibile colaborari pentru realizarea unui proiect de mobila la comanda, te rugam sa ai in vedere cele enumerate mai jos. Sunt informatii care te vor ajuta in primul rand in acest prim pas (lansarea unei comenzi), dar si raspunsuri la anumite intrebari plus etapele care urmeaza acestui prim pas.

Suntem convinsi ca la finalul colaborarii, mobila realizata va fi pe masura cerintelor, dorintelor si asteptarilor tale.

Solicita acum o evaluare si pret pentru mobila ta.

Livram calitate prin rezultate.

Mobila la comanda - Echipa Mobilapegustultau.ro - cotatie pret

Pret mobila la comanda  - model schita

Date necesare pentru calculatia de pret

Plecand de la faptul ca mobila la comanda inseamna mobila personalizata, pliata pe spatiul, dorintele si necesitatile clientului, automat, atat proiectele cat si preturile difera de la client la client - in functie de materiale, accesoriile folosite, dimensiuni, complexitate etc.

Prin urmare, fiecare proiect de mobila fiind unic, va fi analizat si calculat individual, iar singura modalitate ca sa afli pretul pentru mobila pe care ti-o doresti, este sa ne trimiti un e-mail la adresa comenzi@mobilapegustultau.ro in care sa prinzi datele de mai jos:

  • o schita cu dimensiunile mobilierului (lungime, inaltime, adancime). Daca iti doresti un dressing dormitor cu usi glisante sau batante, ar fi de preferat sa creionezi si compartimentarea interioara - polite, bare pentru umerase, sertare etc
  • culorile dorite - ele pot influenta pretul
  • daca doresti ca fronturile (usile si fetele de sertar) sa fie din culori mate sau lucioase
  • tipul de material - PAL melaminat integral sau PAL combinat cu MDF (melaminat, infoliat, vopsit, frezat, riflat)
  • daca doresti sau nu sisteme de amortizare pentru usi si sertare, in special la proiectele pentru bucatarii, avand in vedere ca ele sunt cele mai solicitate
  • un numar de telefon pentru a putea comunica mai rapid in cazul in care avem neclaritati
  • alte detalii pe care le consideri utile si care ne-ar ajuta sa facem o calculatie de pret cat mai exacta

Fiind fabrica de mobila Bucuresti, te asiguram ca ne concentram pe mentinerea unor preturi cat mai mici prin eficientizarea si optimizarea tuturor proceselor implicate in productie.

Cum realizezi si care sunt elementele pe care trebuie sa le specifici intr-o schita

Realizarea unei schite nu trebuie sa te ingrijoreze, poate fi si o schita simpla facuta de mana pe care o fotografiezi cu telefonul mobil, dupa care ne-o trimiti pe e-mail.

Este de preferat ca schita sa contina cat mai multe detalii, lucru care ne ajuta sa facem o calculatie de pret cat mai exacta si intr-un timp relativ scurt.

Daca intampini probleme la realizarea unei schite, am atasat mai jos cateva modele care te pot ajuta in creionarea proiectului dorit: mobila bucatarie, dormitor, living, hol, dulap, mobila baie etc.

Evaluare, oferta de pret, masuratori, transport si montaj

Unul din specialistii nostri va evalua cererea ta, dupa care iti comunicam pretul, propunerile si sugestiile noastre.

Daca pretul propus de noi se incadreaza in bugetul alocat, urmeaza sa stabilim o intalnire la locatie pentru masuratorile finale, ocazie cu care vom definitiva toate detaliile proiectului la fata locului.

Livrarea si montajul le stabilim de comun acord. Precizam ca oferim servicii gratuite in Bucuresti de masuratori, transport si montaj.

Te-ai decis sa-ti amenajezi casa sau apartamentul cu mobila la comanda? Daca esti din Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si vrei mobila de calitate, asteptam schita si detaliile proiectului tau pentru evaluare.

Livram calitate prin rezultate.

Ai un proiect de mobila la comanda?

Trimite acum o cerere de oferta pret
Contact cerere pret mobila la comanda

Mobila la comanda - experienta 15 ani - Cotatie pret