Cerere oferta pret mobila la comanda

pret mobila la comanda BucurestiIn cazul in care te-ai decis sa-ti "reinventezi ambientul" si vrei sa incepi cu mobila, primul pas este deja facut! La Mobilapegustultau.ro, iti proiectam si executam orice tip de mobila la comanda pe care o optimizam tehnic si functional astfel incat, la final, sa fii mandru de propria-ti conceptie, dar si incantat(a) de confortul obtinut.

Mobila la comanda - date necesare pentru calculatia de pret

Daca esti din Bucuresti si vrei sa afli pretul mobilierului pe care ti-l doresti (mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila tineret, mobila hol sau un dulap cu usi glisante pentru haine), nu trebuie decat sa ne trimiti un e-mail la adresa comenzi@mobilapegustultau.ro care sa contina datele de mai jos.

  • o schita cu dimensiunile mobilierului (lungimea, inaltimea si adancimea corpurilor; lungimea si inaltimea sertarelor, etc)
  • culorile dorite - ele pot influenta pretul
  • daca doresti ca fronturile (usile si fetele de sertar) sa fie din culori mate sau lucioase
  • tipul de material - PAL melaminat integral sau PAL combinat cu MDF (infoliat sau vopsit)
  • daca doresti sau nu sisteme de amortizare pentru usi si sertare (in special la proiectele de mobila la comanda pentru bucatarie)
  • un numar de telefon la care poti fi contactat(a)
  • alte detalii

Mobila la comanda - evaluare, avans, transport, montaj

Avem nevoie de o schita si in cazul in care ti-a placut un model de mobilier postat la noi pe site, pentru ca dimensiunile mobilierului respectiv nu se potrivesc cu dimensiunile mobilierului tau. Practic, calculatia de pret se face pentru fiecare proiect in parte, nu exista preturi standard. Asta deoarece, fiecare proiect este personalizat in functie de cerintele, spatiul si necesitatile clientului, ceea ce duce la preturi total diferite.

Evaluam cererea ta, dupa care iti comunicam pretul, propunerile si sugestiile noastre.
In cazul in care esti de acord cu oferta noastra, urmeaza stabilirea unei intalniri pentru a definitiva masuratorile si pentru achitarea unui avans de 50% din valoarea totala a mobilierului.

Nu raspundem pentru mobilerul executat numai dupa masuratorile clientului, in cazul in care acesta nu se incadreaza in spatiul existent!

Livrarea si montajul mobilierului se stabilesc de comun acord cu clientul, iar la finalizarea montajului se va achita si restul de plata.

Transportul mobilierului este gratuit in Bucuresti. In afara Bucurestiului, se percepe o taxa in functie de valoarea mobilierului si localitatea de destinatie.

Daca vrei mai multe detalii in legatura cu trimiterea unei cereri de pret mobila la comanda, te rugam sa ne contactezi aici.